Általános tájékoztató a ketogén-diétáról

A ketogén-diéta lehetőség
egy jobb jövőre

A ketogén-diéta egy lehetőség a kontroll visszanyerésére

A ketogén-diéta egy lehetőség az epilepszia kezelésének támogatására

KetoCal 3:1 – a termék megfelel a ketogén-diéta minden követelményének, megfelelő támogatás nyújt a terápia-rezisztens epilepsziás csecsemőknek

Bevezető:

A ketogén diéta hatékonyan és biztonságosan használható a terápia-rezisztens epilepszia kezelésében, ezért ezen diagnózis esetén feltétlenül gondoljon a ketogén-diéta ajánlására a betegei körében. Ugyancsak bizonyított és minden irodalom hangsúlyozza, hogy a ketogén-diéta mellett nem alakulnak ki a figyelmet és koncentrációt negatívan befolyásoló mellékhatások. 2016-ban megszületett a csecsemőkori ketogén-diétára vonatkozó nemzetközi guideline, vezérfonalat biztosít a diéta kivitelezésére.

Csecsemőkori ketogén-diéta hatékonysága

Csecsemőkori ketogén-diéta alkalmazásához

KetoCal 3:1 termék
információ

Nutricia portfolió
ketogén-diétában

A KetoCal 3:1 speciális élelmiszer, megbízható pontossággal kiszámított tápanyagaránnyal és tápértékprofillal rendelkezik. Mikrotápanyagainak mennyisége az életkor-specifikus ajánlásoknak megfelelően lett kialakítva, így megfelelő választás a terápiarezisztens epilepsziás csecsemők részére. Kérjük, mindig gondoljon erre és javasolja betegeinek a terméket! Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer, kizárólag orvosi felügyelet mellett adható. Iható és szondatáplálásra egyaránt alkalmas.

További termék információért látogasson el honlapunkra: KetoCal 3:1 – NUTRICIAMEDICAL.HU

KetoCal 4:1 – a termék megfelel a ketogén-diéta minden követelményének, megfelelő támogatás nyújt a terápia-rezisztens epilepsziás gyermekek

Bevezető:

A ketogén diéta hatékonyan és biztonságosan használható a terápia-rezisztens epilepszia kezelésében, ezért ezen diagnózis esetén feltétlenül gondoljon a ketogén-diéta ajánlására a betegei körében. Minden irodalom hangsúlyozza, hogy a ketogén-diéta mellett nem alakulnak ki a figyelmet és koncentrációt negatívan befolyásoló mellékhatások. Ezen felül, számos publikáció igazolja, hogy a refrakter epilepsziában szenvedő gyermekek ki vannak téve a malnutrició veszélyeinek. Megváltozik az energiaigényük, a görcsök miatti magasabb energia igényt biztosítása kihívás lehet.

Ketogén-diéta és a tápláltsági állapot összefüggése

Gyermekkori ketogén-diéta alkalmazásához

KetoCal 4:1 termék
információ

Nutricia portfolió
ketogén-diétában

A hosszú szénláncú zsírsavakat tartalmazó, KetoCal 4: 1 speciális élelmiszer, megbízható pontossággal kiszámított tápanyagaránnyal és tápértékprofillal rendelkezik. Mikrotápanyagainak mennyisége az életkor-specifikus ajánlásoknak megfelelően lett kialakítva, így megfelelő választás a terápiarezisztens 1 év feletti gyermekek, tizenévesek részére. Kérjük, mindig gondoljon erre és javasolja betegeinek a terméket!

Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer, kizárólag orvosi felügyelet mellett adható. Iható és szondatáplálásra egyaránt alkalmas.

További termék információért látogasson el honlapunkra: KetoCal 4:1 – NUTRICIAMEDICAL.HU

KetoCal 2,5:1 liquid  – a termék megfelel a ketogén-diéta minden követelményének, megfelelő támogatás nyújt a terápia-rezisztens epilepsziás gyermekek

Bevezető:

A ketogén diéta hatékonyan és biztonságosan használható a terápia-rezisztens epilepszia kezelésében, ezért ezen diagnózis esetén feltétlenül gondoljon a ketogén-diéta ajánlására a betegei körében. Ugyancsak bizonyított és minden irodalom hangsúlyozza, hogy a ketogén-diéta mellett nem alakulnak ki a figyelmet és koncentrációt negatívan befolyásoló mellékhatások, melyek a gyógyszerek nagy része mellett megfigyelhetők.

MCT alapú ketogén-diéta nagyobb szabadságot ad

KetoCal  2,5:1 liquid
tulajdonságai

KetoCal 2,5:1 liquid termék
információ

Nutricia portfolió
ketogén-diétában

A közepes szénláncú zsírsavakat tartalmazó, azaz MCT alapú KetoCal 2,5: 1 Liquid speciális élelmiszer, megbízható pontossággal kiszámított tápanyagaránnyal és tápértékprofillal rendelkezik. Mikrotápanyagainak mennyisége az életkor-specifikus ajánlásoknak megfelelően lett kialakítva, így megfelelő választás a terápiarezisztens 8 év feletti gyermekek, tizenévesek a felnőttek részére. Kérjük, mindig gondoljon erre és javasolja betegeinek a terméket!

Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer, kizárólag orvosi felügyelet mellett adható. Iható és szondatáplálásra egyaránt alkalmas.

További termék információért látogasson el honlapunkra: KetoCal 2,5:1 LQ – NUTRICIAMEDICAL.HU

Ketogén-diéta klinikai összefoglaló

Bevezető:

A ketogén-diéta hatékonyan és biztonságosan használható a terápia-rezisztens epilepszia kezelésében, melyet számos klinikai vizsgálat támaszt alá. Ezeket gyűjtöttük össze ebbe a kiadványban. Megtalálja benne a szerzőket, a klinikai publikáció címét és a legfontosabb kutatási eredményeket.

Reméljük, ezzel is hozzásegítettük mindennapi klinikai gyakorlatának eredményességéhez.